Modalitati de plata

Card Online: (in curs de implementare)
Daca in momentul rezervarii biletului de avion alegeti optiunea platii cu “Carte de credit”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat www.epayment.ro, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si livrare a documentelor si sa efectuati plata.

Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere al biletului de avion/documentelor de calatorie.
Banca Transilvania – cont curent LEI RO56BTRL03301202672306XX
Banca Transilvania – cont curent EUR RO05BTRL03304202672306XX

Cash:
Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR:
– la toate sediile agentiei de turism SOBIS TURISM;
– la orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.
Banca Transilvania – cont curent LEI RO56BTRL03301202672306XX
Banca Transilvania – cont curent EUR RO05BTRL03304202672306XX

Card Agentie:
In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile agentiei de turism SOBIS TURISM.
Vouchere de vacanta:
Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere (sau carduri) de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. SOBIS TURISM accepta vouchere (sau carduri) de vacanta, pe baza de comenzi telefonice sau online.

Tichete/Vouchere cadou:
Acceptam Tichete Cadou emise de Up Romania, EDENRED, respectiv de la SODEXO. Spre deosebire de voucherele de vacanta, in cazul tichetelor cadou nu exista restrictii privind serviciile care pot fi achitate cu acestea.