Corporates Travel

corporates_sobisturism

Agentia Sobis Turism pune la dispozitia clientilor sai corporates servicii complete in vederea organizarii unor evenimente firma sau corporates, organizare teambuilding sau training, petrecere firma sau alt tip de eveniment (seminarii, conferinte) in locatii sau hoteluri atent selectate si verificate, in special in zona Sibiu; dar nu numai.

Oferte corporates incluzand cazare in hoteluri sau pensiuni din zona Sibiu, inchiriere sali de conferinte, mese, activitati speciale de teambuilding, inchiriere instalatie traducere, De asemenea am organizat si organizam cu succes seminarii si conferinte de amploare in zona Sibiu, punand la dispozitia clientilor intreg know-how-ul nostru.

Clientii nostri corporates sunt companii medii si mari din zona Sibiu si din tara, firme romanesti dar si multinationale cu sediul in Romania – sunt firme ce apreciaza si recomanda munca noastra.

Evenimente corporate – detin un rol important in desfasurarea activitatii unei companii. Acestea ajuta la imbunatatirea relatiilor intre angajati, la fidelizarea clientilor existenti si la castigarea unor potentiali clienti.
Beneficiile acestor evenimente corporate : motivarea si recompensarea atat a angajatilor cat si a clientilor.
Sobis Turism va ofera servicii exceptionale de planificare, concepere si productie a evenimentelor corporate. Ne bazam pe calitate, nu cantitate, suntem atenti la fiecare detaliu, fiecare eveniment este privit ca un eveniment unic si ne dam tot concursul pentru a ne ridica la standardele asteptate

Agentia Sobis Turism ofera companiilor partenere solutiile optime pentru eficientizarea de calatorii de afaceri. In programul din ce in ce mai aglomerat al managerilor si angajatilor care calatoresc in interes de afaceri, timpul devine tot mai pretios , planificarile tot mai stresante si bugetul tot mai restrans si mai greu de gestionat.
Solutia este simpla : sa alegeti un partener de incredere, specializat in calatoriile in interes de serviciu!
Agentia Sobis Turism va ofera consultanta necesara pentru calatorii de afaceri reusite, in siguranta si respectand cu toata atentia cuvenita bugetul planificat!
Consultantul dvs. va sta la dispozitie permanent, 24 ore/7 zile pe saptamana pentru asistenta in toate situatiile care pot aparea pe parcurs: modificari/necesitatea de alte servicii la fata locului (transfer, rent-a-car, camera la hotel) etc. Lipsa unui astfel de sprijin poate transforma cu usurinta calatoria dvs. intr-o experienta negativa. Noi dorim sa evitam astfel de situatii si va oferim suportul necesar pe parcursul deplasarii. Intelegem nevoia de flexibilitate a clientilor a caror intalnire planificata a fost reprogramata in ultimul moment, ceea ce face sa aveti nevoie de alte conexiuni de zbor sau poate ati terminat programul mai repede si doriti sa va intoarceti acasa, langa familie cu primul zbor. Agentia Sobis Turism va poate oferi solutiile optime in astfel de situatii!
Consultantul dvs. se va asigura ca veti avea conexiunile de zbor cele mai eficiente si camera la hotel care sa va asigure confortul dorit, cat mai aproape sau cat mai bine conectat fata de obiectivul de interes pentru dvs. (aeroport, fabrica, etc).
Consultantul dvs. este cel care urmareste din umbra bunul mers al lucrurilor, fiind atent la detalii pe care exista riscul sa le ratati. Treptat, el va invata din istoricul calatoriilor companiei dvs. care este profilul de calatorie si cum sa adapteze tot mai bine oferta corespunzatoare urmatoarelor deplasari, precum si care sunt cele mai bune metode pentru compania dvs. de recompensare ale companiilor aeriene, ale lanturilor hoteliere sau ale companiilor de rent-a car.
SCOPUL esential in acest caz este de a maximiza beneficiile, pentru care va oferim consultanta si experenta noastra in vederea gestionarii optime a acestor conturi.
Asadar, solutiile oferite de Agentia SOBIS TURISM pentru calatorii de afaceri sunt simple si eficiente :

TIMPUL. Pretuiti timpul! Un specialist experimentat nu pierde timpul cautand pe diverse site-uri oferte, ci gaseste ofertele potrivite usor si rapid, in sisteme globale de rezervari (GDS).  Astfel, puteti folosi acest timp valoros pentru a raspunde cat mai bine provocarilor afacerii dvs.

SIGURANTA ! Pretuiti siguranta! E mult mai sigur sa plecati in calatorie avand permanent la dispozitie un back-up asigurat, cineva care va poate veni in ajutor la nevoie, care poate sa rezolve rapid eventualele situatii neprevazute

COSTURILE ! Pretuiti costurile! Este posibil sa fiti placut suprins de cat mult puteti reduce costurile totale ale deplasarii apeland la o agentie specializata in calatorii de afaceri. Taxa de serviciu a agentiei este mult mai redusa decat puteti gasi in sistemele de rezervari on –line, iar tarifele negociate de agentiile tour-operatoare la hoteluri sunt substiantial mai mici decat cele de practicate la receptii sau pe diverse site-uri de profil. In plus, politica principalelor companii de pe piata prevede colectarea unor taxe insemnate pentru diverse servicii, pe care agentia noastra nu le percepe : in cazul modificarii biletelor, adaugarii bagajelor, check-in on line. Si nu in ultimul rand, nu obligam firmele partenere la plata serviciilor pe loc, la momentul rezervarii, ci negociem, impreuna , in momentul inchieierii contractelor de colaborare termenele de plata avantajoase pentru toate partile implicate.
Pentru ca noi, la Agentia Sobis Turism pretuim fidelitatea si increderea companiilor care aleg sa ne delege responsabilitatea organizarii calatoriilor in interes de serviciu, intelegem si ne asumam obligatia de a le reprezenta cat mai bine interesele. Intelegem importanta acestor deplasari pentru firmele partenere si depunem tot efortul pentru a ajunge impreuna la sopul final, de a asigura o calatorie excelenta!

Activitati de teambuilding – scopul lor este intretinerea unei atmosfere de continua competitie intre participanti, lucru benefic in sudarea echipei unei companii sau a unui grup de cunoscuti, precum si generarea de buna dispozitie si petrecere in mod placut a timpului liber. Se poate antrena un colectiv fara limite de varsta sau de participanti in jocuri cu diferite grade de dificultate si adrenalina.

Oricare dintre aceste activitati de teambuilding se pot organiza in zonele limitrofe Sibiului. In functie de optiuni, este nevoie doar de un teren plan (activitatile de tir, spuma party) sau de o zona forestiera (paintball, orientare turistica, ATV).
Echipamentele sunt de ultima generatie, oferindu-se jucabilitate garantata precum si protectie sporita participantilor. ATV-urile sunt oferite de o firma cu multi ani de experienta cu aceste vehicule, evenimentul fiind asistat de persoane autorizate. De asemenea parapanta este asistata de instructori de zbor autorizati astfel incat sa nu existe incidentele neplacute.
Alegerea unor activitati de teambuilding, a optiunilor tarifare precum si a datei realizarii evenimentului trebuie stabilite in principiu cu cel putin 10 zile inainte de eveniment.

Evenimente Corporates

Evenimentele corporates detin un rol important in desfasurarea activitatii unei companii. Acestea ajuta la imbunatatirea relatiilor intre angajati, la fidelizarea clientilor existenti si la castigarea unor potentiali clienti. Agentia Sobis Turism va poate ajuta in organizarea acestui eveniment, mai ales in zona Sibiu

Oferta Teambuilding

Activitatile de Teambuilding au ca scop intretinerea unei atmosfere de continua competitie intre participanti, lucru benefic in sudarea echipei unei companii sau a unui grup de cunoscuti, precum si generarea de buna dispozitie.

Conferinte, Seminarii

Succesul organizarii unei conferinte consta in planificarea strategica, ce incepe mult inaintea evenimentului.
Datorita complexitatii serviciilor necesare, ca si profesionisti locali, putem gestiona intreaga planificare, scutind astfel beneficiarul de mult efort si lasand-ul sa se concentreze asupra continutul conferintei sale

Suport tehnic

Reusita unui eveniment de firma depinde in foarte mare masura de alegerea hotelului, a salii de conferinta precum si sustinerea suportului tehnic. In acest sens, cautam cele mai bune solutii in raport calitate/pret, a celor mai bune variante de sali conferinta si oferim intreg suportul tehnic, inclusiv instalatie traducere simultana.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Eveniment Corporate Pastravaria Albota

Oferta speciala adresata firmelor ce doresc organizarea unui teambuilding, training sau alt eveniment la Complexul Pastravaria Albota. Vor avea posibilitatea de a-si indeplini scopul intr-un cadru natural unic, beneficiind de intreg suportul si toate dotarile si avantajele complexului nostru.