Training si Teambuilding

oferta teambuilding

Pastravaria Albota organizeaza sesiuni de training si teambuilding, evenimente firma, activitati agrement pentru toate firmele interesate.
Activitatile si serviciile puse la dispozitie, precum si calificarea personalului ne recomanda pentru alegerea locatiei noastre

Complexul dispune de 4 sali de conferinte (20-100 persoane) în care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati.
Salile sunt dotate cu flipchart, video-proiector, ecran, internet, pixuri, markere si hartie.

training si teambuilding

Complexul Pastravaria Albota asigura suportul pentru firmele interesate sa organizeze sesiuni de training sau teambuilding care combina invatarea cu relaxarea si distractia angajatilor.

Pe langa serviciile de teambuilding si training, la Pastravaria Albota puteti beneficia de alte activitati agrementcalarie, pescuit etc.
Totul este astfel gandit si organizat, incat cei ce sosesc la Pastravaria Albota sa aibe tot timpul ocupat; cu studiul in sala de conferinta dar si cu activitatile de agrement, activitati menite sa va ofere atat recreerea necesara cat si sa duca la sudarea echipei

Training si teambuilding – activitati

La Pastravaria Albota puteti beneficia de o multitudine de activitati de training si teambuilding. Detinem o suprafata mare de teren pe care va puteti desfasura in voie si colaboram cu firme specializate in domeniu, astfel ca nu veti prea avea timp sa va plicitisiti.
Dispunem de o paleta destul de larga de activitati de teambuilding si training din care bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca jocurile de paintball, tirul cu arcul, aventurile tip ghost hunting, city hunt sau orientare turistica, slalomul cu trabantul, fotbal pe picioroange, popice suspendate si multe altele.
In cazul in care cautati o locatie pentru a va indeplini scopurile propuse in cadrul firmei dvs., va stam cu mare placere la dispozitie cu oferte si consultanti astfel incat la sfarist sa fie un eveniment de succes.