sali de conferinte

Sali de conferinte
Succesul are nevoie de o baza solida!

Seminarii, training-uri sau excursiile de teambuilding sunt evenimente deosebite intr-o firma. Pentru organizarea acestuia iti punem la dispozitie intreaga echipa – de la planificare la derulare. La Pastravaria Albota va asteapta Sali de conferinta corespunzatoare cu o dotare moderna.
Bineinteles ca dupa terminarea muncii aveti o multitudine de optiuni de relaxare si refacere.

Pastravaria Albota  dispune de 3 sali de conferinte si asigura suportul pentru firmele interesate sa organizeze si Teambuilding-uri sau Workshop-uri care combina invatarea cu relaxarea si distractia angajatilor.
Participantii pot lua parte la sporturi de grup, activitati ce solicita potentialul individual si de echipa.

Sala mare  a Pastravariei Albota este alegerea perfecta pentru organizarea unui eveniment de pana la 100 persoane, iar cele 2 sali de conferinte mai mici va stau la dispozitie pentru intalniri mai restranse, intre 16 -40 invitati.
In functie de necesitatile dumneavoastra, consilierii nostri va vor oferi pachete personalizate de pauza de pranz si cafea, bufet, echipamente video si audio si vorr raspunde solicitarilor pe care le aveti, pentru a va asigura o experienta frumoasa si plina de profesionalism.
Daca sunteti in cautare de o locatie pentru organizare de evenimente corporate intr-o zona montana, plina de farmec, Pastravaria Albota este solutia dvs

PASTRAVARIA ALBOTA va ofera cadrul potrivit pentru prezentari, seminarii, intalniri de afaceri, conferinte, training-uri precum si pentru evenimente festive.  Pastravaria Albota dispune de 3 sali de conferinte (sala nr. 1 si sala nr. 2 pentru max. 30 locuri, sala Pavilion pentru max. 100 locuri), dotate cu flipchart, videoproiector, ecran, internet, pixuri, markere si hartie.

Iar dupa o zi de munca asidua, serviciile de restaurant nu vor face altceva decat sa anuleze si sa indulceasca efortul depus.