restaurant_pastravaria_albota_arpasu

Restaurantul Complexului Turistic Pastravariei Albota este mobilat in stil rustic-modern iar in acest cadru aveti posibilitatea sa serviti mancaruri traditionale locale.

Restaurantul Complexului Turistic Pastravariei Albota este mobilat in stil rustic-modern iar in acest cadru aveti posibilitatea sa serviti mancaruri traditionale locale

Restaurant Pastravaria Albota dispune de 2 saloane, 3 terase cu peste 500 locuri si este locul ideal de a savura gustul unic al produselor naturale. In restaurantul nostru specialitatile de pastrav, berbecut, ied, iepure si vita Angus sunt la loc de frunte

Lista de meniuri insa, nu se rezuma doar la aceste specialitati … va trebui sa va convingeti de acest lucru !

De pe terasa restaurantului puteti admira Valea Arpaselului cu Caldarea şi Rezervatia Naturala inconjurata in stanga de varful Albota si in dreapta de Vanatoarea lui Buteanu (2507 m).

Produse naturale

Pastravii, carnea şi branza provin din pastravaria ALBOTA si ferma “Poienita”. Aici puteţi savura gustul unic al produselor naturale. Deserturile si spirtoasele nu lipsesc din meniu, iar pentru ca masa sa fie completa va stau la dispozitie vinuri albe sau rosii.

Specialitatile casei

Pastrav afumat cu sos de hrean si paine… 20 Lei
File de pastrav in fulgi de porumb cu sos de patrunjel si cartofi natur… 38 Lei