pastravaria_albota_sobisturism

Galerie foto Pastravaria Albota
Pastravaria Albota – Complexul Pastravaria Albota este destinatia perfecta pentru firma sau concediul tau.

galerie foto

Galerie foto incearca sa va prezinte cat mai multe imagini relevante despre Pastravaria Albota. Imagini relevante la cazare, restaurant, sala conferinte, agrement, servicii si speram ca realitate sa depaseasca imaginea.

DE CE PASTRAVARIA ALBOTA ?

Aer curat de munte, susur de parau, pastravi, creasta Arpaselului si o liniste aparte. Toate acestea vi se dezvaluie in Complexul turistic Pastravaria Albota, situat in tara Fagarasului, sub creasta cu acelasi nume .

40 de camere

Complexul turistic Pastravaria Albota dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV-satelit, telefon, incalzire centrala si majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Caldarea Arpaselului.

Restaurant si terasa

In restaurant sau pe terasa complexului puteti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea si branza provin din ferma noastra din localitatea Poienita. Aici puteti savura gustul unic al produselor naturale. Puteti pescui pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat.

Sali de conferinta

Complexul turistic Pastravaria Albota dispune de 4 sali de conferinta (20-100 pers.) in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati. Seara oferim la cerere foc de tabara sau seara folclorica cu formatie de muzicanti si/sau dansatori.