Cazare Pastravaria Albota

cazare Pastravaria Albota

Pastravaria Albota are un total  de 40 camere impartite in 4 corpuri de cladire din care 9 Junior Suite, 5 Triple si 26 Duble. Toate camerele dispun de baie proprie cu cabina dus sau cada, uscator par, halate baie, tv, acces internet wireless, mini-frigider, incalzire centrala iar 29 camere dispun si de aer conditionat

cazare Pastravaria Albota

Cazare Pastravaria Albota se face in: Vila Albota, Vila Poienita si Cabanele B, C. Mai jos gasiti o harta a complexului, harta care va poate ajuta sa localizati mai bine camerele in care veti locui.

Va asteptam sa ne descoperiti ospitalitatea

Mai jos gasiti o harta a complexului, harta care va poate ajuta sa localizati mai bine camerele in care veti locui.

Complex Turistic Pastravaria Albota Arpasu de Sus

In imediata apropiere a complexului, la cca300 m cele 9 casute de vacanta (constr. 2018) ofera toate ingredientele necesare incarcarii bateriilor. Aceste casute de vacanta sunt situate pe un platou cu vedere panoramica spre poiana de mesteceni, spre spectaculoasa vale a Arpaselului dar si spre piscina proaspat construita.

Casutele de vacanta sunt dotate cu pat dublu, baie cu dus, climatizare, TV, minifrigider, Wi-Fi, veranda cu masuta si loc de parcare propriu.. Sunt ideale pentru cupluri dar si familii cu copil mic (sub 6-7 ani)

De ce cazare Pastravaria Albota ?

•    Aer curat de munte, susur de parau, pastravi, creasta Arpaselului si o liniste aparte. Toate acestea vi se dezvaluie in Complexul turistic Pastravaria Albota, situat in tara Fagarasului, sub creasta cu acelasi nume, imediat ce ati trecut de satul Arpasu de Sus, la 55 km de Sibiu in drumul DN1 Sibiu – Brasov.
•    Aici puteti admira Valea Arpaselului cu Caldarea si Rezervatia Naturala, inconjurata in stanga de varful Albota si in dreapta de varful Buteanu (2507 m) precum si lacurile pastravariei amenajate natural. Toate intr-o imagine de neuitat!
•    Pastravaria Albota va avea intotdeauna pentru pachetele de sarbatori (Craciun, Paste, Revelion) o oferta speciala, oferta pe care va sugeram sa o urmariti.
•    La Pastravaria Albota firma ta poate beneficia de un teambuilding, training sau seminar perfect iar familia ta de un sejur de neuitat. La aceasta contribuie atat calitatea camerelor cat si a serviciilor de restaurant si serviciilor suplimentare si de agrement
•    Check-in: incepand cu ora 15:00 (in cazul in care sunt camere disponibile, pot fi puse si mai repede la dispozitia clientului)
•    Check-out: cel tarziu la ora 12:00
•    Pastravaria Albota poate fi o optiune serioasa atat pentru firma dvs. cat si pentru concediul dvs. !