Pastravaria Albota
– 7 motive pentru care te asteptam

1. Localizare. Crestele Fagarasului ce se inalta deasupra Complexului Pastravaria Albota, vaile ce il marginesc dar si deschiderea catre platoul Oltului completeaza un peisaj de vis ce te incarca cu energie. De asemenea Pastravaria Albota se afla in imediata apropiere a unor importante obiective turistice din Transilvania printre care se afla satul Carta, unde puteti vizita unica manastire cisterciana din Romania. In curtea Abatiei Cisterciene se pot servi produse naturale de Albota (carnati, branza, pastrav afumat, afinata, sucuri, s.a.).

2. Mancarea. Complexul Pastravaria Albota se mandreste cu faptul ca peste 80% din produsele consummate provin din fermele proprii (oi, capre, bivoli, vite angus, porci – inclusiv mangalita, gaini, bibilici, iepuri si bineinteles pastrav), procesate in ateliere proprii de branzeturi, mezeluri, brutarie, afumatorie; oferind astfel produse de buna calitate, naturale si sanatoase.

3. Restaurantul (2 saloane), terase si gradina de vara ofera mancaruri traditionale locale, gustoase, sanatoase; avand certificarea ‘Optimum Cibum” – mancare sanatoasa.

4. Sali conferinte. Pastravaria Albota pune la dispozitia firmelor interesate 3 sali de conferinte, dotate cu videoproiector, ecran, internet, hartie, pixuri, markere oferind astfel cadrul ideal pentru organizarea de prezentari, teambuilding-uri, training-uri, sedinte si evenimente de firma.

5. Relaxare. Locul perfect pentru cei ce doresc un sejur de relaxare, iar pentru familiile cu copii avem un spatiu de joaca cu leagane, tobogane, casute din lemn si saltele, de care cei mici se pot bucura in voie consumandu-si energia.

6. Agrement. Serviciile de agrement sunt destul de diversificate, pentru toate gusturile si varstele; de la plimbari cu bicicletele, calare pe cai sau in trasura, la activitati ca pescuit, TIR cu arcul, paintball, ghost hunting s.a., completeaza oferta noastra si aduc un mare plus complexului nostru ca si destinatie turistica, pentru toate categoriile de clienti.

7. Familii cu copii. Sunt intotdeauna binevenite si asteptate la Pastravaria Albota, existand multiple posibilitati de petrecere a timpului liber; loc de joaca, groapa de nisip, observator, pescuit, ponei pentru calarit, tir cu arcul si multe altele, astfel incat parintii vor avea precis parte si de cateva ore de liniste.

foto7

pescuit_pastravaria_albota (19)

40 de camere

Complexul turistic Pastravaria Albota dispune de 40 de camere amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, TV-satelit, telefon, incalzire centrala si majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Caldarea Arpaselului.

Restaurant si terasa

In restaurant sau pe terasa complexului puteti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea si branza provin din ferma noastra din localitatea Poienita. Aici puteti savura gustul unic al produselor naturale. Puteti pescui pastravii in rau sau chiar in lacul special amenajat.

Sali de conferinte

Complexul turistic Pastravaria Albota dispune de 4 sali de conferinta (20-100 pers.) in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati. Seara oferim la cerere foc de tabara sau seara folclorica cu formatie de muzicanti si/sau dansatori.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre complexul si despre produsele noastre naturale va sugeram sa accesati urmatorul link : http://www.tvrplus.ro/editie-ferma-109863