oferta_vacanta_sobis_turism

Agentia SOBIS TURISM ofera clientilor o paleta cat mai larga cu destinatii si oferte vacanta. Destinatiile de mai jos nu sunt insa singurele din oferta agentiei, acestea putand fi suplimentate cu multe alte destinatii.
Ofertele noastre sunt atent selectionate, agentia incercand astfel sa elimine pe cat posibil factorul”surpriza”. Pentru a putea face acest lucru, ne-am bazat atat pe experienta noastra de peste 15 ani dar si pe relatarile turistilor care au beneficiat in trecut de serviciile acestor hoteluri.

Agentia SOBIS TURISM va ofera o multitudine de pachete de vacanta de la cele de grup, la cele flexibile, tailor-made, adaptate oricarui buget. Parteneriatele semnate cu cei mai importanti  tour operatori locali si hoteluri de renume din intreaga lume garanteaza un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite. In plus, colaborarea noastra cu cele mai mari companii aeriene ne permit sa contractam zboruri de linie la tarife extrem de competitive.

oferte vacanta 1

In acest capitol agentia Sobis Turism va prezinta cateva oferte, sejur cu avionul si oferte individuale, zbor charter: oferte vacanta Bulgaria, oferte vacanta Grecia, oferte vacanta Turcia, oferte vacanta Maldive, oferte vacanta Tenerife, oferte vacanta Cipru si oferte vacanta Egipt.

De asemenea prin agentia noastra puteti rezerva croaziera mult visata cu ajutorul specialistul nostru in domeniu – vezi Oferte Croaziere.

oferte vacanta

Tarifele afisate includ toate costurile si comisioanele asociate pachetelor turistice – cazari, bilete de avion, mese specificate in program, transferuri si tururi stabilite in itinerar, taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe de aeroport si serviciu TVA.

Alte oferte : Bulgaria, Grecia, Turcia, Tenerife, Egipt, Maldive, Tunisia, Austria,  Ungaria, Israel, Spania, Portugalia, Thailanda, Cipru, Croatia, Dubai, Malta, Franta,  Italia si altele

In cazul in care doriti o oferta personalizata va rugam cereti oferta personalizata!

Daca doriti sa primiti ofertele noastre viitoare va rugam sa va abonati la newsletter accesand urmatorul link: https://www.sobisturism.ro/newsletter/