Londra .. to visit !

Hoteluri de lux Anglia

Londra este capitala europeana cu cele mai multe si frumoase hoteluri de lux (chiar daca in acest caz va obiecta Parisul). Majoritatea acestor hoteluri au fost fie de curand restaurate (vezi Hotel Savoy sau The Connaught) sau extrem de bine intretinute. Majoritatea acestor hoteluri sunt hoteluri construite in epoca victoriana sau edwardiana, ce-si pastreaza inca foarte viu spiritul si personalitatea; doar unul dibtre ele aflandu-se insa in proprietatea aceleasi familii si anume Hotel Goering.

THE CONNAUGHT *****

 

La sapte ani dupa ce a fost redeschis ca urmare a unei restaurari majore si necesare, Hotel Connaught este in plina forma. Dovedeste astfel un mix de succes intre traditional si contemporan. La acest hotel, totul indica o grija fata de traditie si calitatea serviciilor.
Dintre cele 119 camere, 30 sunt in aripa noua si au un stil mai contemporan; usor oriental. Restul camerele sunt mai traditionaliste insa extrem de confortabile.
Majordomii sunt la indemana pentru toate camerele iar serviciile sunt extrem de bune dovedind un angajament personal foarte inalt.

Hotel Connaught ocupa un colt linistit in inima zonei Mayfair Village – unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din Londra. Accesul la aeroport este un facil, de asemenea catre zona centrala.

Faclitati hotel
servicii transfer
servicii sofer&masina
serviciu chelner personal
serviciu concierge – cu facilitati la tot ceea ce poate oferi Londra
centru de business
family friendly

Facilitati camere:
Toate camerele sau apartamenele sunt spatioase si extrem de confortabile, dotate cu tv satelit, frigider cu mini-bar, uscator de par, buton confidential pentru chelner, menajera sau valet, serviciu de ziare, room-service, serviciu de trezire, halate de lux pentru baie, oglinda make-up, papuci de casa, articole de toaleta exceptionale

Aman SPA
Adanc in inima hotelului The Connaought se afla intrarea intr-o alta lume si anume Aman SPA. Acesta este primul construit si inaugurat in afara lantului de resorturi Aman. Este un loc de o simplicitate si liniste desavarsite in care totul se concentreaza pe tine, corpul si mintea ta. In acest loc unic relaxarea si intinerirea merg mana in mana iar starea de bine este un cuvant de ordine.

Aman Spa ofera o serie de terapii specializate si servicii de infrumusetare in incaperi de tratament linistite si frumos concepute.
Aman Spa dispune de o piscina cu apa ionizata, sauna, sala de fitness cu cele mai noi si moderne echipamente.

Bucatar Chef
Hèléne Darroze a fost numita in 2015 de catre renumita casa Veuve Cliquot, cel mai bun bucatar femeie din lume. In concurs au intrat 50 din cele mai renumite restaurante din lume care in parteneriat cu Veuve Cliquot au cautat si ales-o pe Helene Darroze ca cel mai bun. Ea a reusit sa impresioneze si sa se impuna celor mai dure si exigente critici din lume

The Goring *****

Hotelul The Goring se afla peste drum de Palatul Buckingham. Acest hotel are marele avantaj de a poseda o gradina privata imensa, inconjurata de flori si plante ornamintale, cu un gazon central, pe care vara se desfasoara concursuri de crichet.
Recenta renovare dezvaluie un salon de receptie rapitor, imbracat in tapet pictat manual cu animale exotice (dar si caricaturi cu personalul sau proprietari) – totul intr-un peisaj romantic tipic englezesc.
Multe camere au fost proiectate de Russel Sage, sunt pline de farmec dar familiare, decorate cu matasuri Gainsborough.