hoteluri de top 5

Atunci cand te vei caza in hoteluri de lux, vei plati pentru mult mai mult decat pentru o simpla cazare. Hotelurile de lux ofera experiente complete, in care te vei simti ca in puf, vei savura servicii net superioare sau pur si simplu te vei relaxa. Aceste hoteluri de lux – hoteluri boutique, resort de 5 stele, hoteluri de lux – ofera o varietate de facilitati si locul ideal de a marca o ocazie speciala.
Aici gasiti 10 motive de a alege hoteluri de lux.
1. Facilitati extraordinare: aceste hoteluri de lux ofera conditii superbe de acomodare. Aceste hoteluri sunt de cele mai multe ori unice, cu un caracter, stil si sarm propriu; unele poseda gradini extravagante; altele fiind situate in zone deosebite.
2. Tratamente VIP; hoteluri de lux dispun de obicei un personal numeros si extrem de bine instruit iar in acest caz, serviciile vor fi mult mai personalizate. Nu in ultimul rand servicii ca receptia, curatenia vor fi unele de lux in domeniu.
3. Servicii de receptie: in cazul majoritatii hotelurilor de lux, la receptie poti rezerva cine la restaurante, bilete la concerte sau teatre. Deoarece toti au conexiuni locale, poti fi sigur ca vei experimenta tot ce are mai bun de oferit zona respectiva.
4. Activitatile proprii; hotelurile de lux ofera clientilor activitati „inside” de o calitate net superioara fata de alte hoteluri: spa, piscina, sala sport, cursuri de golf si multe altele. De asemenea poti beneficia de servicii de bar la piscina, servicii de spalatorie-calcatorie etc.
5. Conditii superioare de camere; daca vei locui intr-un hotel de lux, asteapta-te la o camera de lux in care curatenia se va face de 2 sau chiar 3 ori pe zi.
6. Room service: hotelurile de lux ofera de cele mai multe ori servicii excelente de room service 24 ore/zi. Aceasta iti da oportunitatea perfecta a a avea o cina romantica in doi sau chiar un mic dejun luxos adus la pat.
7. Securitate sporita; cele mai multe hoteluri de lux au implementate sisteme de securitate de ultima generatie. Puteti astfel scapa de grijile fata de securitatea personala sau chiar cele legate de proprietatea dvs.
8. Restaurante excelente; daca te vei caza intr-un hotel de lux sunt mari sanse de a avea si un restaurant excelent la dispozitie. Acestea ofera meniuri de inalta calitate ce pun in valoarea ingredientele si cultura locala. Poate fi o oportunitate buna de a-ti rasfata cerul gurii.
9. Lenjerii de moda si prosoape; aici ai prilejul unic de a te rasfata in lenjerii luxoase si prosoape fine. Multe hoteluri ofera halate de baie, perfecte pentru piscina sau pentru a sta lejer in camera.
10. Discount-uri; exista multe site-uri specializate in ofertarea de reduceri la hotelurile de lux. Unele ofera chiar pachete de lux, bilete de avion, inchiriere masini, transferuri dar in special mari reduceri la tarifele de inchiriere a camerelor.

Lux, confort, vechime, clasa, spatiu, avangarda, oricare dintre aceste cuvinte ar putea descrie perfect politica celor mai pretentioase gazde ale lumii – proprietarii hotelurilor de lux. Gandite pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, hotelurile de lux duc o continua lupta ierarhica, alimentata permanent de ultimele gaselnite din domeniul arhitecturii, designului interior sau tehnologiei. Tocmai din aceasta cauza, fruntasii topurilor se schimba mereu. In articolul de fata va veti intalni cu doar cativa dintre reprezentantii acestei lumi, care si-au pastrat specificul deoesebit, chiar daca intre timp au fost detronati de “tinerii” care vin cu putere din spate.