Consultanta hoteliera

Pasiunea, experienta si aspiratia catre succes in industria hoteliera sunt punctele forte care ne recomanda. Impreuna putem gasi solutii pentru a depasi diferite obstacole ale afacerii dvs., pentru a creste numarul de clienti si implicit a profitabilitatii.

despre noi

 

Despre noi

Avem in spate o experienta acumulata in industria turismului si industria hoteliera de peste 19 ani.
Am colaborat si colaboram cu hoteluri in vederea remedierii greselilor sau gasirea de solutii pentru dezvoltarea la un alt nivel al hotelului.

Intelegem foarte usor daca proprietarul unui hotel are o viziune corecta asupra afacerii lui si a tuturor segmentelor pe care le include. Atentia la detalii si asupra fiecarei parti functionale a operatiunii sunt lucruri esentiale pentru rentabilitate.

Serviciile de consultanta sunt esentiale pentru proprietarii de hoteluri care au nevoie de dezvoltare sau repozitionare pe piata, iar prin specializarea noastra pe toate segmentele ce tin de managementul hotelier, avand ca scop crestarea profitului si minimizarea costurilor, va pun la dispozitie toate acestea.

Ne adresam tuturor hotelurilor care au un mare potential, dar sunt sugrumate de anumiti factori (concurenta, locatie, servicii oferite si calitatea acestora).

Echipa noastra are capacitatea de a cerceta si identifica cele mai urgente probleme ale fiecarei unitati hoteliere, propunand in acest sens solutii – chiar daca de multe ori acestea nu sunt „comode”