Avantaje consultanta

Pasiunea, experienta si aspiratia catre succes in industria hoteliera sunt punctele forte care ne recomanda. Impreuna putem gasi solutii pentru a depasi diferite obstacole ale afacerii dvs., pentru a creste numarul de clienti si implicit a profitabilitatii.

Avantaje consultanta hoteliera

Industria hoteliera se afla in plina ascensiune atat pe plan mondial cat si autohton. Ar fi pacat sa nu profitati si dvs. de acest trend; asta cu atat mai mult cu cat piata este una destul de fluctuanta, atat in ceea ce priveste oferta cat si cererea.

Avantaje consultanta hoteliera ? – Un om informat valoreaza cat doi, iar in industria hoteliera diferenta este facuta in primul rand de servicii, diversitatea si calitatea acestora. Noi va propunem solutii viabile, astfel ca angajatii sa raspunda in mod corect si profesional clientilor.

19 ani de experienta in hotelarie si gastronomie pot insemna pentru dvs. multa competenta si experienta, concepte practice, solutii realiste, ce pot fi imediat transpuse in practica.
Printre clientii nostri se numara mici hoteluri de familie, hoteluri din orase, dar si hoteluri din statiuni.

Avantajul dvs.

  • suntem specializati in consultanta pentru hoteluri de marime mica si medie
  • optimizam buna functionare, randamentul si calitatea hotelului si a restaurantului
  • ne asiguram ca veti practica un marketing hotelier si un management hotelier adecvat
  • va sprijinim la implementarea masurilor necesare direct la fata locului
  • suport activ in negocierea contractelor cu agentiile de turism
  • asistenta in perfectarea contractelor cadru corporates
  • avantaje in negocierea contractelor cu furnizorii

O analiza functionala a hotelului dvs. poate fi un alt avantaj de consultanta hoteliera. Referinte si pareri despre acest tip de colaborare puteti gasi aici.