Calatorie cu avionul 

Consulta un specialist !

Cere oferta

Calatorie cu avionul – modalitate moderna de ati incepe vacanta mult visata

Da, noi stim aproape toate locurile din principalele linii aeriene si am putea sa va spunem cu o probabilitate mare, pe ce scaun ati putea sa va simtiti cel mai bine in cursul calatoriei.

Deci, daca doriti sa rezervati la noi un zbor cu avionul, sa nu va mirati daca ne interesam de de greutate, dimensiune, marimea la picior sau chiar fobiile dvs.

Un agent bun de ticketing te poate salva din multe situatii neprevazute !

In cazul in care o calatorie cu avionul este pasiunea dvs. sau daca acesta este doar modalitatea propice de a ajunge la destinatie – un profesionist SOBIS TURISM va va consilia foarte bine !

Conexiuni complexe si rute complicate sunt de peste 22 ani activitatea noastra de zi cu zi. Pe langa acestea dispunem de o experienta vasta in ticketing si produse internationale Air Pass. Si deoarece in cazul fiecarui zbor veti avea timpi de asteptare, va putem oferi detalii despre majoritatea lounge-urilor din aeroporturi

Profitati de experienta noastra, de tarife excelente, informatii pertinente, asistenta pentru cazuri neprevazute dar si acces la solutiile profesionale de cazare si rent a car din intreaga lume !

Pe langa tarifele bune pentru bilete avion, veti fi placut surprinsi de ofertele speciale pentru City Break-uri, Concerte sau sejururi din sectiunea “Oferte Vacanta”.