• Bilete avion corporate – un serviciu personalizat si o consiliere profesionala sunt de o importanta majora.

  • Experienta acumulata si parghiile pe care le avem, ne permit sa va scutim de multe cautari, timp pierdut sau costuri suplimentare.

Consulta un specialist !

Cere oferta

Bilete avion & Hotel & Rent a Car

De 22 ani agentia SOBIS TURISM este partenerul perfect pentru calatorii de afaceri !

Profitati de cunoastiintele noastre vaste si detailate legate de calatorii de afaceri dar si despre raportul calitate-pret foarte avantajos. De la noi obtineti raspuns complet la toate intrebarile dvs.

Expertiza ne permit sa identificam pentru dvs. cele mai bune solutii in functie de bugetul si tipul calatoriei; bineinteles tinant cont si de preferintele dvs.

CAZARE

La calatorii de afaceri beneficiati bineinteles si de expertiza noastra legata de hotelurile de top din aeroporturi sau din orasele invecinate.

 

Printre clientii nostrii corporate se regasesc firme din industria auto, industria IT, industria serviciilor dar si autoritati publice. Putem oferi solutii inclusiv la problem legate de handling sau bagaje sensibile.

Delegatiile oficiale sau deplasarile unor angajati guvernamentali fac parte de asemenea din activitatea noastra zilnica; existand si posibilitatea inchirierii de aeronave

RENT A CAR

  • Experienta ne spune ca cei plecati in calatorii de afaceri necesita servicii suplimentare.
  • Prin urmare oferim si servicii de transfer/transfer privat sau servicii de rent a car; toate acestea in cele mai avantajoase conditii.

 

Experienta ne spune ca cei plecati in calatorii de afaceri necesita servicii suplimentare. Prin urmare oferim si servicii de transfer/transfer privat sau servicii de rent a car; toate acestea in cele mai avantajoase conditii.

Una din indatoririle noastre este de a face legatura intre oameni iar clientii nostri sa ajunga relaxati si odihniti la destinatie

 

Bilete avion corporate

  • Noi identificam solutiile avantajoase, planificam si gestionam serviciile necesare in functie de tipul si bugetul calatoriei, tinand cont de doleantele dvs.