bilete avion

Bilete avion

Bilete Corporates

Pentru segmentul de corporates, un serviciu personalizat si o consiliere profesionala sunt de o importanta majora. Experienta ne permite sa va scutim de multe cautari, timp pierdut si … costuri suplimentare.

Transferuri Aeroport

Transfer impartit cu autobuze naveta in peste 180 de orase si aeroporturi de pe glob sau privat cu un vehicul condus de sofer dedicat care urmeaza sa astepte turistii si sa-i conduca la destinatie .

Bilete avion persoane fizice

Chiar daca sunteti persoana fizica si nu o firma veti beneficia de aceeasi atentie si profesionalism pentru procurarea biletului de avion dorit

La agentia Sobis Turism gasiti oferte bilete avion tarife bune, suport de specialitate in alegerea celei mai optime variante de zbor

Agentia SOBIS TURISM este o agentie IATA din Sibiu (International Air Transport Association), pune la dispozitie agenti cu o bogata experienta in domeniu, ce vor veni in sprijinul dvs. si va vor propune cele mai optime variante de zbor, indiferent ca este vorba de bilete avion low cost sau bilete avion pentru companiile de linie.

Avantaj client

Rezerva cu agentia Sobis Turism bilete avion ieftine, fara emotii, fara stres, fara probleme si fara costuri ascunse.
Solicitati oferta si un specialist urmeaza sa va transmita variantele de zbor cele mai optime, in cel mai scurt timp posibil.
Taxa de rezervare este mai mica decat prin sistemele de rezervare on-line, deci reduceti costurile!
Veti afla la timp toate informatiile, incat sa nu fiti surprinsi de alte costuri/taxe despre care nu ati stiut (bagaje, check-in, modificari ale programului de zbor, etc.).
Cea mai simpla varianta de a rezerva bilete avion este prin agentul propriu de turism = pasageri relaxati si o calatorie excelenta!

Ne adaptam permanent nevoilor clientilor, iar pentru a se simti confortabil si in deplina siguranta, ca si agentie IATA oferim pe langa bilete avion avantajoase si servicii de cazare la hoteluri din toata lumea, servicii de inchiriere masini si transfer (impartit sau privat) de la aeroport la destinatia dorita si retur, precum si servicii medicale de calatorie.

 

Corporate dar si turisti individuali

Ne adresam atat segmentului corporate cat si turistilor individuali oferind tot suportul necesar pentru achizitionarea biletului de avion. Pentru acestia din urma avem oferte speciale City Break, pachete ce contin bilet avion, cazare si eventual excursii suplimentare, in toate orasele turistice atractive ale lumii.