Cabana-Rau-Sadului-Muntii_Cindrel_4

Pensiunea Rau Sadului organizeaza sesiuni de training, teambuilding, evenimente si festivitati pentru toate firmele interesate. Aceste sesiuni combina invatarea cu relaxarea si distractia angajatilor.
Pensiunea dispune de o sala de conferinte, care are o capacitate de 25-30 persoane, in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii etc. Sala este dotata cu flipchart, video-proiector, ecran, internet.
Amatorii de drumetii se pot plimba in imprejurimile pensiunii, descoperind frumusetea Vaii Sadului si a Muntilor Cindrel, iar cei care doresc, pot pescui in lacul special amenajat din incinta pensinii.

drumetii-pescuit-Pensiunea-Rau-Sadului

Pe langa serviciile de teambuilding si training, la Pensiunea Rau Sadului puteti beneficia de activitati si servicii de agrement, proprii sau oferite prin intermediul partenerilor nostri: TIR cu arcul, paintball, TIR cu prastia, arbaleta, Ghost Hunting, stafeta pe schiuri, inchiriere biciclete, pescuit etc.

Servicii-agrement-Rau-Sadului

Dupa o zi de odihna activa, va asteapta cele 15 camere frumoase si confortabile .
In restaurant sau pe terasa pensiunii puteti degusta mancaruri traditionale locale sanatoase. Carnea si branza provin din fermele noastre si atelierele de prelucrare de la Pastravaria Albota. Aici puteti savura gustul unic al produselor naturale.

Restaurant-Rau-Sadului

Pensiunea Rau Sadului dispune in total de 14 de camere duble, impartite in doua corpuri de cladire.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV-satelit, acces internet, incalzire centrala, majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Muntii Cindrelului.

Cabana-Rau-Sadului-camere