pensiunea rau sadului

De ce Pensiunea Rau Sadului ?

Pensiunea Rau Sadului, se afla la iesirea din localitatea Rau Sadului, pe superba vale cu acelasi nume, inconjurata de culmi inalte, impadurite, considerata o zona unica a Marginimii Sibiului.

Celor ce cunosc serviciile si produsele PASTRAVARIA ALBOTA le oferim o alternativa putin mai intima/linistita de petrecere a timpului liber; de data aceasta in Muntii Cindrelului, la Rau Sadului.

14 de camere duble

Pensiunea Rau Sadului are doua corpuri de cladire cu un total de 14 camere duble amenajate in stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, TV-satelit, acces internet, incalzire centrala, majoritatea au balcon cu vedere deosebita spre Muntii Cindrelului.

Restaurant si terasa

In restaurant sau pe terasa din fata pensiunii puteti degusta mancaruri traditionale locale. Carnea si branza provin din fermele si atelierele de prelucrare de la Pastravaria Albota. Aici puteti savura gustul unic al produselor naturale. In lacul special amenajat puteti pescui pastravi.

Sali de conferinta

Pensiunea Rau Sadului dispune de o sala de conferinta (20-30 pers.) in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii si festivitati. Seara oferim la cerere foc de tabara sau seara folclorica cu formatie de muzicanti si/sau dansatori.

Panorama-Pensiunea-Rau-Sadului

Cei ce doresc un sejur linistit dar si activ in acelasi timp, pensiunea Rau Sadului poate fi o optiune adecvata, pensiune oferind multiple variante de relaxare activa.

De asemenea, atat datorita localizarii, accesibilitatii dar si datorita cadrului mai intim, pensiunea Rau Sadului poate fi locul ideal de desfasurare a unor mici evenimente de firma: sedinte, evenimente tip teambuilding sau chiar petreceri de firma.

Pensiunea Rau Sadului poate fi optiunea atat pentru firma dvs. cat si pentru familia dvs !