Consultanta hoteliera

Pasiunea, experienta si aspiratia catre succes in industria hoteliera sunt punctele forte care ne recomanda. Impreuna putem gasi solutii pentru a depasi diferite obstacole ale afacerii dvs., pentru a creste numarul de clienti si implicit a profitabilitatii.

Referinte
Motivatia noastra este succesul dvs. !

Din anul 1998 consiliem hoteluri si pensiuni cu probleme din Romania. Am avea cate ceva (referinte) de povestit din experienta noastra in acest domeniu. Mai jos gasiti unele impresii ale celor ce au beneficiat de asistenta si ajutorul nostru.

„Colaborarea pe termen lung (peste 10 ani) este un succes mare pentru complexul nostru. Numarul clientilor si gradul de ocupare a crescut de la un an la altul, datorita strategiilor impresionante oferite de d-nul Lazar Radu. Dansul ne-a ajutat sa crestem mult si asta se poate observa si in review-urile/parerile clientilor expuse pe internet. Cunostintele de marketing, comportamentul consumatorului si management pe care le ofera d-nul Lazar nu sunt doar la nivel teoretic, ci are o capacitate extraordinara de a le pune in practica prin instructiuni foarte clare.” (Pastravaria Albota)

 

„Entuziasmul si pasiunea d-nului Lazar in industria hoteliera sunt nemasurabile. Experienta dansului se reflecta in lectiile si ponturile pe care le ofera atat la nivelul conducerii cat si personalului angajat. Multumim pentru dorinta de a impartasi timpul si intelepciunea dvs. cu noi!” (Pensiunea Rau Sadului)