Consultanta hoteliera

Pasiunea, experienta si aspiratia catre succes in industria hoteliera sunt punctele forte care ne recomanda. Impreuna putem gasi solutii pentru a depasi diferite obstacole ale afacerii dvs., pentru a creste numarul de clienti si implicit a profitabilitatii.

Oferte Consultanta

Oferte consultanta si variantele de tarife pausale va permit sa alegeti exact tipul de consultanta ce se preteaza cel mai bine nevoilor dvs. Cele 3 oferte consultanta va permit sa alegeti foarte usor, varianta ce se potriveste  NEVOILOR dvs. Noi va oferim intreg suportul !

TARIFE CONSULTANTA HOTELIERA
Set modular – la pachet sau singular

 Modul „Starter” – 2 luni
Tarif 1000 Euro + abonament de 550 Euro/luna (fara Tva) *
Tariful include:
– min. 40 ore alocate proiectului dvs.
– min. 2 vizite in locatie
– analiza „SWOT” a hotelului / pensiunii / restaurantului dvs.
– proiect desfasurat in 3 etape:

o etapa de analiza
o etapa „critica”
o etapa propuneri/solutii si implementare

*La aceste tarife se adauga costurile legate de cazare si masa consultantului (-tilor), daca este cazul.

Modul „Confort Plus” – 5 luni + 1 luna supl.
Tarif 1500 Euro + abonament de 450 Euro/luna (fara Tva) *
Tariful include:
– min. 100 ore alocate proiectului dvs.
– min. 5 vizite in locatie
– analiza „SWOT” a hotelului / pensiunii / restaurantului dvs.
– proiect desfasurat in 3 etape:

o etapa de analiza
o etapa „critica”
o etapa propuneri/solutii si implementare

– asistenta telefonica permanenta
– etapa suplimentara – urmarirea si analiza implementarii
– urmarire evolutie – 1 luna suplimentara

*La aceste tarife se adauga costurile legate de cazare si masa consultantului (-tilor), daca este cazul.

Modul „Premium Plus” – 12 luni + 2 luni supl.
Tarif 2000 Euro + abonament de 300 Euro/luna (fara Tva) *
Tariful include:
– min. 250 ore alocate proiectului dvs.
– min. 20 vizite in locatie
– analiza „SWOT” a hotelului / pensiunii / restaurantului dvs.
– analiza „GANTT” a hotelului / pensiunii / restaurantului dvs.
– proiect desfasurat in 3 etape:

o etapa de analiza
o etapa „critica”
o etapa propuneri/solutii si implementare

– asistenta telefonica permanenta
– training si instructaj in tehnici marketing **
– training si instructaj in tehnici management **
– etapata suplimentara – urmarirea si analiza implementarii
– urmarire evolutie – 2 luni suplimentara

*La aceste tarife se adauga costurile legate de cazare si masa consultantului (-tilor), daca este cazul.
** costurile legate de echipa (-ele) de trainer vor fi suportate de catre angajator

 

Pe langa oferte consultanta, in aceasta rubrica puteti gasi jobul din hotelarie care vi se potriveste.

In cazul in care gasiti ceva interesant pentru dvs., va rugam sa luati legatura cu noi sau direct cu hotelul.

Referintele de la ultimii angajatori vor fi intotdeauna apreciate si constiuie un avantaj

Taxa hoteliera se reintroduce de anul acesta, conform prevederilor Codului Fiscal, art. 484.
Această taxa se va plati pentru intreaga perioada de sedere a oaspetelui și reprezinta 1% din costul fiecarei nopti de cazare. Unitatile de cazare au obligatia de a plati taxa hoteliera pana in data de 10 inclusiv a lunii urmatoare celei in care s-a colectat taxa de la persoanele care au platit cazarea.
Unitatile de cazare au obligatia de a depune lunar, pana la data stabilita pentru plata taxei hoteliere, o declaratie de decont la Directia Fiscala Locala.
Precizări importante pentru unitatile de cazare:
– Persoanele fizice și juridice prin intermediul carora se realizeaza cazarea au obligatia ca in factura (in cazul persoanelor juridice) sau chitanta (în cazul persoanelor fizice) sa evidentieze distinct taxa hoteliera încasata
– Dacă societatea care ofera cazare nu evidentiaza distinct pe factura valoarea micului dejun, atunci cota de 1% se aplica la valoarea scrisa pe factura ca servicii de cazare, tarif cazare, etc.
Taxa se poate plati la ghiseele Directiei Fiscale Locale, sau prin virament bancar.
Taxele si impozitele locale pentru anul 2017 trebuie sa fie aprobate prin au fost aprobate prin hotarari ale Consiliile Locale.