Un consultant bun de turism va usureaza mult cautarea, si alegerea programul de vizitare dorit !

City Break

city break

Va doriti un City Break si cautati oferte personalizate ?

Sobis Turism va ofera o gama larga de oferte, iar daca acestea nu corespund, putem face altele sau adapta cele existente. In ofertele noastre gasiti variante bune de cazare pentru hoteluri din intreaga lume, legaturile aeriene ideale; intr-un cuvant oferim servicii complete la preturi avantajoase.

Acum poti vizita cele mai frumoase orase din Europa si Orientul Mijlociu si ai ocazia de a explora cele mai impozante si renumite atractii turistice. Mai mult, te scutim de de nesfarsitele ore de cautari, comparatii de tarife si ore de zbor, in ofertele noastre gasiti totul inclus. Asta pe langa informatiile profesioniste referitoare la obiectivele turistice, sfaturi si sugestii.
Daca esti in criza de timp, nu ai o destinatie preferata, vrei maximul posibil de la o vizita, echipa Sobis Turism te va ajuta sa iti configurezi un pachet special, care sa includa tot ce iti doresti: evenimente, vizite, concerte (inclusiv bilete de intrare), festivaluri sau expozitii.

Contacteaza-ne si vei obtine cea mai buna oferta personalizata !

In cazul in care iti doresti o aventura de neuitat in Paris, o fiesta la Madrid sau Barcelona, o experienta de shopping in una din capitalele europene, dar nu numai, viziteaza ofertele noastre la Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Copenhaga, Dubrovnik, Helsinki, Hong Kong, Istanbul, Lisabona, Londra, Madrid, Napoli, Nice, Paris, Riga, Roma, Valencia, Viena.

Oricare ar fi destinatia aleasa, oricare ar fi motivul pentru care ati ales sa calatoriti, suntem siguri ca va putem oferi o optiune buna pentru destinatia aleasa de dvs